TILMELD NYHEDSBREV

Velkommen til HUNDE-EJER-TRÆNING hos ELIN B
Der er løbende optag hele året.

MANDAG  Nivå - mødested på p-pladsen ved Nivå å / Kongevejen.
Kl.11 holdet er oprettet fra 4.juni.

TIRSDAG  Gilleleje - mødested P-pladsen ved Aldi fra d. 1. juli.  

ONSDAG   Hørsholm 
- mødested P-pladsen foran Hørsholm kirke
Kl.16 holdet er oprettet

TORSDAG Ålsgårde - mødested Falkenbergvej 17 v. Nordkysthallen, grusbanen bag tennisbanerne
Kl. 10 holdet er oprettet
Kl.18 holdet er oprettet

 
FREDAG   Brønshøj - mødested P-pladsen på Pilesvinget ved Brønshøj Kirkevej 

LØRDAG   Helsingør - mødested v. det første picnic-bord v. betalingsparkeringen v. Kronborg
Kl.11 holdet er oprettet

SØNDAG   Snekkersten  - mødested første vej til højre på Tjørnevej
Kl. 10 holdet er oprettet
Kl. 11 holdet er oprettet


kl. 10.00-10.50 Hvalpe fra 2-6 mdr.
kl. 11.00-11.50 Hunde over 7.mdr.
kl. 13.00-13.50 Hvalpe fra 2-6 mdr.
kl. 14.00-14.50 Hunde over 7.mdr.
kl. 16.00-16.50 Hvalpe fra 2-6 mdr.
kl. 17.00-17.50 Hunde over 7.mdr.

TILMELDING Du tilmelder dig ved at sende en sms til 29 72 82 36 med info om dig selv og din hund og hvilket hold du vil starte på.

BETALING Dagen før træningen sender du penge for 6 træningsgange kr. 695 på Mobile Pay. Tilmeld dig bonus på din Mobile pay app så får du 10 % rabat ved næste tilmelding. Ved ankomsten får du et klippekort til 6 gange, der skal bruges inden 3.mdr. Jeg giver ikke kontingentet tilbage, når du har betalt. Hvis din hund kommer i løbetid, kommer du alene og træner hunden hjemme. Løbetid varer i 3-4 uger se www.ElinB.dk under Løbetidens glæder.

INDHOLD: På alle hold lægges vægt på socialisering og læring gennem legende øvelser. Du lærer at kalde din hund til dig, når du møder andre hunde og træner almindelig lydighed og at håndtere forskellige adfærdsproblemer og konfliktsituationer i en gruppe hunde, som efterhånden lærer hinanden at kende. Jeg lærer dig at aflæse hundens sprog og kontaktmønster.

ØVELSER Stabilt indkald, fokusøvelser, lineføring - stop og stå, plads og fri ved fod, søgeøvelser og pote højre/venstre, bliv i sit, bliv i dæk, bliv i stå, fremadsendelse.

METODE: Træningsmetoden bygger på hundens lyst til at samarbejde frivilligt gennem belønning med godbidder, glad ros og aktivt kropssprog. Børn over 12 år må træne alene. Børn under 12 år skal være ifølge med en voksen.

KRAV TIL DIG: Du er sød og rar mod din hund, godt gående og godt hørende. Du skal have tegnet en hundeansvarsforsikring inden hvalpen er 4. mdr. Din hund skal være vaccineret inden den fylder 4.mdr. Din hund må ikke have motioneret eller spist de sidste fire timer før træningen, da en fyldt mave kan føre til mavevending (død) og fordi en mæt hund ikke har nogen motivation for at træne. Du kan bruge hundens normale mad til at træne med. (Et godt foder indeholder over 80 % kød - Orijen f.eks..) Du skal lufte din hund i meget kort tid (5 min.) før træningen hjemme, før du tager afsted. Hvis den er for træt, når du kommer til træning, kan den ikke indlære. Hvis din hund er i løbetid, må den ikke deltage i 3 uger fra 1.ste blødningsdag. Du deltager uden hund og lærer de nye øvelser ved at kigge på de andre og så går du hjem og træner din hund.

KRAV TIL DIT UDSTYR: Hunden skal have et bredt halsbånd på og en træningsline (karabinhage i begge ender). Medbring: høm-høm-poser og godbidder svarende til et måltid. Tjek hjemmefra at hunden "tænder" på godbidderne. Det er ikke tilladt at bruge fleks liner, kvælerhalsbånd, seler og godbidder der smuldrer.

AFLYSNING: Tilmeld dig Facebookgruppen "ElinB hunde-ejer-træning og adfærdsretning". Der kan du se eventuelle aflysninger, fotos og film fra træningen og meget andet. Hvis du ikke kan deltage i træningen, bedes du sende et afbud på en sms til mig på 29728236 en times tid før.

ANBEFALINGER fra ejere på Hunde-ejer-træningskurset
Mette Scott Becher Elin er en alfa-hun(d) i sig selv. Hun har et mægtigt overblik, er rooolig, har god tålmodighed med sine menneskekursister og giver små tricks der går store forskelle. Og så elsker hun vist bare hunde. Superdygtig, nede-på-jorden og SØD hundeejertræner - vi blir` så gode hos dig, Elin.

Ulla.Hej Elin. Tak for hyggelig og tillidsvækkende træning. Jeg var glad for hjælpen og rettelserne og atmosfæren, og ser frem til de næste gange. Kh. Ulla.

ANBEFALINGER fra ejere der har haft en adfærdskonsultation i deres hjem vedr. hundens uønskede adfærd. Sascha Christina Petersen: Elin har givet os en stor forståelse af vores unghunds adfærd og givet os nogle brugbare løsninger/træningsmetoder som vi straks vil gå i gang med. Det var super fedt at lære forståelsen af hundens adfærd, frem for kun at lære hvordan man kan ændre adfærden. Jeg er blevet meget klogere på vores unghunds adfærd og det vil helt sikkert hjælpe os fremadrettet. Jeg vil helt klart bruge Elin, hvis vi for brug for hjælp igen.

TLF.+45 29728236 SKIBSTRUPVEJ 31 3140 ÅLSGÅRDE Add-To-TomTomTILFØJ TIL TOMTOM