TILMELD NYHEDSBREV

Præsentation af mig                                   

Jeg er uddannet på universitetet og har efterfølgende 10 års uddannelse fra England, Italien og USA.
Jeg har undervist i hundetræning i 11 år – over 20.000 hundeejere og jeg anvender den positive metode med godbidder, begejstring og kropssprog. 

Jeg underviser også i DO-IT metoden, som Claudia Fugazza har udviklet – som er en videnskabeligt afprøvet metode omhandlende hundens erindringsspænd.

Jeg uddanner mig til stadighed og læser meget ny litteratur – er ulveforsker og deltager i videnskabelige kongresser i USA. Jeg samarbejder med videnskabsfolk i ind og udland og praktiserer teori til emperi. 

Jeg er altid glad, positivt indstillet, elsker mine 5 golden retrievere og det de lærer mig. Jeg laver et hvalpekuld om året og lærer meget af det også. Jeg har haft hund siden jeg blev født og har derfor observeret et hav af hunde lege omkring mig.

Siden 2005 har jeg undervist over 10.000 hundeejere i det jeg kalder HUNDE-EJER-TRÆNING, hvor jeg gennem en empatiske metode lærer ejeren at samarbejde med hunden via kropssprog og min viden om, hvordan ulve omgås hinanden.

Siden 2006 har jeg forsket i ulveadfærd og har "kysset" med ulve i Norge og USA. Jeg er uddannet adfærdsforsker og har et hav af kurser og uddannelser i hund og adfærd via både danske og internationale ulveforskere. I 2013 deltog jeg i International ulvekongres i Duluth, Minesota, USA. Siden har jeg deltaget i et specialkursus med verdens førende ulveforsker David Mech.TLF.+45 29728236 SKIBSTRUPVEJ 31 3140 ÅLSGÅRDE Add-To-TomTomTILFØJ TIL TOMTOM