TILMELD NYHEDSBREV


BESTIL ET FOREDRAG ELLER ET KURSUS OM HUND/ADFÆRD.


Elin Bjartmarz
Hundepsykolog
 
Booking af et foredrag på tlf. 29728236
 

ANBEFALING AF ADFÆRDSKURSUS

Kære Elin

Vi er meget positivt overraskede over, hvor meget der er sket i positiv retning. Vores hund er blevet mere rolig her hjemme. Hun hopper Ikke op med poterne på bordet, når vi spiser (det var hun slem til før).

Hun bed i/legede med sin pude, når hun søgte opmærksomhed, men det er også stoppet. Hun stod tit og lagde poten på os, for at få opmærksomhed, når vi sad i sofaen. Det er også blevet mindre nu. 

Hun vælter ikke sin vandskål eller hivet håndklæder ned i bryggerset, hvor hun er, når hun er alene hjemme. Hun har også været god til at komme ved indkald, og vi har haft god kontakt. 
"Det er det bedste kursus, jeg nogensinde har deltaget i!".

Mange hilsner Annemarie
 
  
HARMONISK HUND PÅ 30 DAGE introaften
En appetitvækker til kurset som er beskrevet nedenunder
2,5 time  
HARMONISK HUND kursus
Du deltager i en teoriaften. Derefter træner du hjemme med din hund i en uge, hvorefter vi mødes igen og pudser det sidste dag af, sådan at din hund kan leve i harmoni hele livet. 
2,5 time hver uge  
BRUSH-UP-kursus
For dig der har deltaget i kurset Harmonisk hund og ønsker at repetere kursusindholdet. 
2,5 time 
 

"KYSSER MED ULVE"

Elin fortæller om mødet med ulvene i Norge og viser en film hun har optaget om menneskers første møde med ulve. Filmen er optaget i www.polarzoo.dk.

Filmen viser et hold mennesker der går ind til socialiserede ulve født i 2008 og filmer gennem hegnet til de ikke-socialiserede forældre. I filmen ses tydeligt forskellen på de socialiserede og ikke socialiserede ulve.

Foredraget er ment som et forum, hvor du kan stille spørgsmål. Elin Bjartmarz gennemgår ulvens udvikling fra ulv til hund og tager nogle af myterne om ulven op. Hun forklarer også om, hvordan man kan forstå sin hund ud fra viden om ulven.


 
3 timer   
    

TLF.+45 29728236 SKIBSTRUPVEJ 31 3140 LSGRDE Add-To-TomTomTILFJ TIL TOMTOM