TILMELD NYHEDSBREV

HJÆLP TIL FØDSLEN? Tlf. 29728236.

Er du nevøs for hvordan det skal gå, når din hund skal føde. Er du uerfaren og usikker på fødselsforløbet, så kan jeg hjælpe dig. Jeg kan vejlede dig om fodring af hunhunden og hvor fødslen skal foregå. Og jeg kan fornemme, hvis der er ved at tilstøde komplikationer, så et kejsersnit er mere fornuftigt. Jeg sidder hos jer under fødselsforløbet, så alle får en skøn oplevelse. Der er ikke noget mere livsbekræftende.
Desuden kender jeg en masse dyrlæger, der er gode at konsultere, hvis jeg har brug for at konsultere dem. 

Min opgave består i at støtte dig som hundeejer til at bevare roen og give din hunhund plads til selv at fornemme fødslens faser. Det er vigtigt for tæven, at den kan få fred til at føde og ikke føler presset eller til besvær. Desuden er det de første minutter efter, at hvalpen er kommet til verden, der knytter den til moderen og er vigtig for overlevelse og socialisation. Min bistand sikrer dig på bedste vis en tæve, som føler at hun støttes på den rigtige måde og får hjælp, når hun har brug for det. Hvis ikke fødsel går igang, har jeg en god intuition for, hvornår man kontakter en dyrlæge. 
Jeg har erfaring fra 34 hvalpefødsler.

For dig, som evt ikke har den store erfaring i fødselshjælp, tilbyder jeg at komme på besøg ca. 14 dage før forventet fødsel. Der gennemgår jeg alt, hvad du kan forvente og hvad der er normalt ved en fødsel og hvornår der kan være tegn på, at noget ikke er, som det skal være og man i så tilfælde skal ringe til dyrlægen. Jeg vejleder om, hvor fødslen kan foregå i dit hjem, og hvilke remedier du skal have klar til fødselslejet og meget andet. 

A. Generel vejledning i hele graviditeten op til fødslen.

B. Fødselshjælp under selve fødslen

C. Grundig vejledning om socialisering og træning af hvalpene og om hvalpenes behov i de første 8 uger, herunder eksempler på legetøj og ophæng til korrekt stimulation fra 3.-7. uge hvor den vigtige prægning lagrer sig.

D. Vejledning om forberedelse af udvælgelse af købere, hvad der skal stå i salgskontrakten besøg i dit hjem.

E. Jeg har skrevet en hvalpehåndbog til dine købere "Hvalpen fra 2-6 mdr. " som du kan udlevere.
TLF.+45 29728236 SKIBSTRUPVEJ 31 3140 LSGRDE Add-To-TomTomTILFJ TIL TOMTOM