TILMELD NYHEDSBREV

Præsentation af mig                                   

Jeg er uddannet på universitetet og har efterfølgende 3 års uddannelse fra England og 3 års studier i USA.

Jeg har undervist i hundetræning i 12 år – over 20.000 hundeejere og jeg anvender den positive metode med godbidder, begejstring og kropssprog. 

Jeg har undervist i DO-IT metoden, som Claudia Fugazza har udviklet – som er en videnskabeligt afprøvet metode omhandlende hundens erindringsspænd.

Jeg uddanner mig til stadighed (selv om jeg ikke sælger ydelser mere) og læser meget ny litteratur og deltager i videnskabelige kongresser i USA. Jeg samarbejder med videnskabsfolk i ind og udland og omsætter kompliceret teori til empiri. 

Jeg er altid glad, positivt indstillet, elsker mine 5 golden retrievere og det de lærer mig. Jeg laver et hvalpekuld ca. hvert andet år og lærer meget af det også. Jeg har haft hund siden jeg blev født og har derfor observeret et hav af hunde lege omkring mig.

Min metode er det jeg kalder HUNDE-EJER-TRÆNING, hvor jeg gennem en empatiske metode har lært hunde og ejere at samarbejde og bruger selvfølgelig også metoden på mine egne hunde.
 
Siden 2006 har jeg forsket i ulveadfærd og har "kysset" med ulve i Norge og USA. Jeg er uddannet adfærdsforsker og har et hav af kurser og uddannelser i hund og adfærd via både danske og internationale ulveforskere. I 2013 deltog jeg i International ulvekongres i Duluth, Minnesota, USA. Siden har jeg deltaget i et special kursus med verdens førende ulveforsker David Mech.TLF.+45 29728236 SKIBSTRUPVEJ 31 3140 LSGRDE Add-To-TomTomTILFJ TIL TOMTOM